Nieuws

Dat was hem dan, seizoen 2023/2024!

Ho, stop, wacht even!!

Voor de meeste teams. Helaas is ons eerste elftal veroordeelt tot het spelen van de nacompetitie om in de derde klasse te blijven. Daar sta je dan. Maar goed ze staan niet alleen! Volledig nacompetitie schema

Met een bomvol programma trappen we de dag namelijk af met de IC dag voor de jeugd, die traditioneel druk bezocht is en begint vanaf 9.00 uur.

Ook hebben we onze vrienden van Baiertal op bezoek!
Vanaf 12.00u begint het jaarlijks 7×7 toernooi waarvan de inschrijvingen inmiddels gesloten zijn.
De aftrap van de nacompetitie wedstrijd van het eerste is om 14.30u.

Maar daar houd het niet op, het leven is een kermis, dus sluiten we de dag af met een feestavond. Hierbij zal de avond van extra ambiance voorzien worden door de dj’s die je kent van ons carnavalsfeest en komt er een artiest!
Met hits als Toemba, De Mallemolen, en Boem Boem Boem, groeide zijn populariteit, landelijke bekendheid kreeg hij door zijn hits “My Little Lady” en “Het hoeft niet meer”. Eigenlijk heeft hij geen introductie nodig! Het is niemand minder dan een Moerdijkse held met de stem van zijn vriend, die kleine merel, Marco Kanters!

Voel je allen welkom bij welk onderdeel van deze ongetwijfeld mooie dag!

Morgen is niet zeker in de mallemolen van het leven. Dus draai allemaal je eigen rondje mee! En bestel ze vooral!
We gaan het nog geen seizoen afsluiting noemen omdat we de nacompetitie nog moeten winnen. Dus we gaan er gewoon een geweldig gezellige dag maken!