Nieuws

Internos en Baiertal haalden vriendschapsband aan

Sinds 1960 hebben vv Internos en de SpVgg Baiertal een unieke vriendschap opgebouwd, die tot op de dag van vandaag nog levendig is.

Van vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni 2024 bezochten de D jeugdteams van SpVgg Baiertal, hun begeleiding en een deel van de 1e Manschafft, vv Internos in Etten-Leur. (foto boven)

Omstreeks 13.30u vrijdagmiddag arriveerde de bus met daarin onze enthousiaste vrienden uit Duitsland. Ook waren er een paar oud gediende die al langer betrokken zijn bij deze vriendschapsband met de auto vanuit Duitsland gekomen te weten, o.a. familie Forschner, familie Scherka en familie Filsinger. Ze werden opgewacht door onze spelers van de JO14 en JO15 die vanuit o.a. de KSE en de Munnikenheide collega eerder van school mochten vanwege dit speciale weekend. Ook Jan Bulkmans was aanwezig om zijn oude vrienden te verwelkomen.

Na de ontvangst werden onze Duitse gasten getrakteerd op een heerlijk Brabants worstenbrood en appelflappen. Nadat de magen gevuld waren gingen de jonge gasten richting de tenten die dat weekend opgesteld waren op het terrein van vv Internos. De volwassenen van de 1e elftal hadden hun eigen tent meegenomen en gingen onder het genot van een biertje en lekkere muziek aan de slag.

Lees verder bij https://www.vvinternos.nl/baiertal-en-internos