Nieuws

Internos en Baiertal halen vriendschapsband weer aan

Sinds 1960 hebben vv Internos en de SpVgg 1928 Baiertal e.V. een unieke vriendschap opgebouwd, die tot op de dag van vandaag nog levendig is. Deze band gaan beide verenigingen wederom herbevestigen tijdens het weekend van 31 mei 2024. Baiertal zal met een kleine 50 leden naar Etten-Leur komen en zal met open armen ontvangen worden. Onze jeugd van de JO14-1 en 15-1 zullen hierbij aansluiten en slapen samen met de jeugd van Baiertal dat weekend in tenten op het terrein van Internos. Een mix van zaterdag 1 en 3 zullen de senioren van Baiertal dat weekend op sleeptouw nemen.

Het programma staat inmiddels vast en zit bomvol activiteiten voor de verschillende leeftijdscategorieën. Denk hierbij aan lasergamen, bowlen, een rondleiding bij NAC en volop (voetbal)plezier met een deelname aan het 7×7 toernooi en de feestavond ‘s avonds na het 7×7 toernooi!

Uiteraard zijn dat weekend alle leden welkom om kennis te maken met onze vriendelijke oosterburen, verhalen aan te horen vanuit het verleden over de lange vriendschapsband die er al is tussen beide verenigingen.

Zaterdag tijdens de jeugd interland Nederland – Duitsland (start om 17:00u) zal wethouder Jean Pierre Schouw aanwezig zijn om een kort woordje te doen vanuit de gemeente.

Het weekend zal zondag in de middag worden afgesloten met een lekkere lunch en een woordje vanuit o.a. de voorzitter van Internos en ons 75-jarig lid Jan Bulkmans.

Uiteraard zullen we op een later moment verslagen en foto’s publiceren van het weekend Baiertal. Meer over Baiertal lees je hier. 

Teams Internos en Baiertal begin mei 2023 in Baiertal