Kantine

De kantinecommissie is uw eerste aanspreekpunt binnen de vereniging voor het regelen van kantine gerelateerde zaken. Wil je iets organiseren in de kantine (barbecue, super Saturday, teamuitje, frietjes eten met je team, etc.) neem dan met ons contact op via kantine@vvinternos.nl of telefonisch met Mariëlle (06-51331036) of Raymond (06-52857485).

Baiertal

Sinds 1960 hebben vv Internos en de SpVgg Baiertal een unieke vriendschap opgebouwd, die tot op de dag van vandaag nog levendig is. Het kernteam Baiertal zorgt ervoor dat ieder jaar activiteiten georganiseerd worden bij Internos of bij Baiertal.

SportLink

Het kernteam Sportlink beheert de digitale ledenadministratie en competitiegegevens, faciliteert de communicatie met leden en teams, en zorgt voor de integratie van Sportlink met andere systemen en processen van de vereniging. Dit team helpt ook bij het optimaliseren van de gebruikservaring van Sportlink voor trainers, spelers, en vrijwilligers.

VOG beheer

Een commissie die zich bezighoudt met het aanvragen van Verklaringen Omtrent het Gedrag (VOG) bij vrijwilligers van een vereniging zorgt voor het identificeren van relevante vrijwilligers, het begeleiden van hen door het aanvraagproces, en het registreren en beheren van de ontvangen VOG-documenten. Ze zorgen ook voor naleving van regelgeving en waarborgen zo de veiligheid binnen […]

Kledingfonds

Het kledingfonds draagt zorg voor het beheer en uitdelen van de wedstrijdshirts voor alle teams. Het wedstrijdshirt wordt aan alle teams in bruikleen verstrekt, en hiervoor betalen de leden een bijdrage in aanvulling op hun contributie. Daarnaast ondersteunt het kledingfonds de sponsorcommissie indien er sponsoren zijn die willen sponsoren met betrekking tot kleding voor teams […]

Ledenadministratie

De ledenadministratie draagt zorg voor het bijhouden van lidmaatschapsgegevens, het verwerken van betalingen en contributies, en het communiceren van belangrijke informatie naar leden. Daarnaast zorgen zij voor de registratie van nieuwe leden en het bijwerken van bestaande ledeninformatie.

Technische zaken

De technische commissie zorgt voor ontwikkeling, alsmede de aansturing, en bewaking van de opleiding en vorming op voetbaltechnisch gebied binnen Internos. Denk hierbij aan ontwikkeling van visie op trainen en wedstrijden middels spelprincipes, jaarplanning m.b.t. trainen en kaderontwikkeling voor leiders, trainers en ouders.

Wedstrijdsecretariaat jeugd

De wedstrijdsecretaris jeugd is aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het verplaatsen en inplannen van wedstrijden.

Jeugd activiteiten

De jeugd activiteitencommissie zorgt voornamelijk voor nevenactiviteiten naast het voetballen voor onze jeugdleden. Gezellige momenten waarbij de jeugd elkaar ‘samen’ ontmoeten bij onze club. Enkele activiteiten die op onze activiteitenkalender staan; Internos Contact (IC) dag, pietentraining, bingo, bioscoopochtend, bootcamp en jeugdkamp. Dit alles kunnen we doen door de opbrengsten van onze jaarlijks succesvolle speculaasactie.

Vertrouwenspersoon

De vertrouwenspersoon is een persoon binnen Internos, aan wie men vertrouwelijke zaken kwijt kan. Vaak heeft dit betrekking op bijvoorbeeld seksuele intimidatie of persoonlijke problemen.