Voetbal­speeltuin

De Voetbalspeeltuin laat op een speelse en enthousiaste manier kinderen in de leeftijd van 2 tot 5 jaar kennis maken met het voetbalspel. Spelenderwijs leren ze met een bal om te gaan, maken ze nieuwe vriendschappen en kunnen ze zich in het tenue van hun favoriete speler heerlijk vermaken op het veld.

De Voetbalspeeltuin is gratis en vrijblijvend om aan deel te nemen. Kinderen kunnen met hun ouders/ verzorgers meedoen, aanmelden is niet nodig. In de pauze wordt gezorgd voor een lekkere beker ranja.

De Voetbalspeeltuin wordt verzorgd door David Gatsonides, Bastian Konings en Mick Roovers.

Tijd

De speeltuin begint om 9.30 uur. Zorg dat je op tijd bent, zodat de kinderen niet halverwege een oefening starten. Dat maakt de drempel om om aan te sluiten minder hoog.

Hulp & veiligheid

Op deze leeftijd hebben kinderen hun ouders/ verzorgers soms even nodig. Blijf dus in de buurt en loop dus gerust mee met de kinderen. Voel je vrij om het veld op te lopen wanneer ze het even spannend vinden, de veters los zijn, of de neus gesnoten moet worden.

Groepsgrootte

Afhankelijk van het aantal deelnemers kan het zijn dat we de groep opsplitsen. We proberen daarbij altijd te zorgen dat de kinderen zo goed mogelijk mee kunnen doen.

Op de hoogte blijven

Met de Voetbalspeeltuin WhatsApp-groep blijf je op de hoogte van afgelastingen, activiteiten en andere informatie. Heb je vragen, neem dan contact op via (06) 48 77 12 38.