SportLink

Het kernteam Sportlink beheert de digitale ledenadministratie en competitiegegevens, faciliteert de communicatie met leden en teams, en zorgt voor de integratie van Sportlink met andere systemen en processen van de vereniging. Dit team helpt ook bij het optimaliseren van de gebruikservaring van Sportlink voor trainers, spelers, en vrijwilligers.

VOG beheer

Een commissie die zich bezighoudt met het aanvragen van Verklaringen Omtrent het Gedrag (VOG) bij vrijwilligers van een vereniging zorgt voor het identificeren van relevante vrijwilligers, het begeleiden van hen door het aanvraagproces, en het registreren en beheren van de ontvangen VOG-documenten. Ze zorgen ook voor naleving van regelgeving en waarborgen zo de veiligheid binnen […]

Ledenadministratie

De ledenadministratie draagt zorg voor het bijhouden van lidmaatschapsgegevens, het verwerken van betalingen en contributies, en het communiceren van belangrijke informatie naar leden. Daarnaast zorgen zij voor de registratie van nieuwe leden en het bijwerken van bestaande ledeninformatie.